Lichaamsgerichte coaching

Ons lichaam is een bron van wijsheid. Alles is al in ons aanwezig om te groeien van uitdagende situaties. In mijn praktijk nodig ik je uit om nieuwsgierig te zijn naar de wijsheid van je lichaam. Als je (weer) leert vertrouwen op je innerlijke bronnen, ontvouwt jouw grootste rijkdom zich: je oorspronkelijke kracht & levensvreugde.

Beweeg je ware zelf
Tijdens lichaamsgerichte coaching kom je in contact met wat er in je leeft. Hoe ervaar je je lichaam, wat geeft je kracht, hoe voelt een grens of een verlangen aan? Het vergroten van lichaamsbewustzijn is een prachtige manier om jezelf beter te leren kennen, te groeien en keuzes te maken die je vreugde geven.  

Deze ontdekkingstocht wordt ondersteund door lichaamswerk, ademhalings-  en ontspanningsoefeningen, stem- en klankheling.

Voor wie?
Fysieke of mentale klachten komen voort uit een disbalans in het leven en/of het gebrek aan contact met je lichaam. Het maakt dus in wezen niet uit waar je mee zit. Om een idee te geven: mensen met stress, burn-out, ziektes (met onduidelijke diagnose), hoog sensitiviteit, zelfkritiek, angsten, slapeloosheid, psychologische klachten, energiebeperkingen, of ontevredenheid/ongelukkig zijn, kunnen baat hebben bij lichaamsgerichte coaching.

Heb je het verlangen om beter naar je lichaam te luisteren? Voel je welkom en neem contact op via 06-51708236 of info@corewisdom.nl.

Lichaamswijsheid
Zie je lichaam niet als obstakel
Iets wat bedongen en beteugeld moet worden
Omarm de wijsheid die het in zich draagt
Respect het, luister ernaar en heb het lief