Ademcoaching

Adem is een wondermiddel om je gezondheid en je leven te transformeren. Zonder tussenkomst van onze gedachten vertelt je ademhaling op directe wijze waar je meer ruimte kunt maken. Letterlijk en figuurlijk. Aanwezig zijn bij je adem betekent aanwezig zijn bij jezelf, je emoties en innerlijke krachtbronnen. In die verbinding met jezelf kun je groeien.

Stress & gezondheid

De gezondheidsvoordelen zijn eindeloos. Goed ademen heeft een rustgevende uitwerking. Het activeert het ontspanningsgedeelte van ons zenuwstelsel (parasympatisch). Dit deel van ons vult energiereserves aan, laat ontstekingsreacties afnemen, en ondersteunt onze organen goed te functioneren. Mensen met uiteenlopende fysieke klachten hebben baat bij een goede zuurstofvoorziening van het lichaam. Voor mensen met chronische stress en trauma’s is goed leren ademen zeer waardevol. Het geeft kalmte en overzicht. Omdat ademwerk zeer transformerend werkt, is het geschikt voor elk persoonlijk ontwikkelingsvraagstuk.

Ademsessie

Ademwerk begint met adembewustzijn. Leren voelen hoe je ademt en wat dat met je doet. Door bewustwording transformeert je adem geleidelijk. Tijdens een sessie doen we verschillende lichaamsoefeningen die je ademgebieden openen en oefenen we ademtechnieken. Een ademsessie duurt een uur tot anderhalf uur. Dit is afhankelijk van de soort techniek waar we mee gaan werken. Na een ademsessie nodig ik je uit dagelijks thuis een ademtechniek te oefenen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Voel je welkom en neem contact op via 06-51708236